Nieuwjaar

We zijn het nieuwe jaar 2017 goed begonnen. Het definitief schetsontwerp heeft een positieve beoordeling gekregen van de cie Welstand. In 6 weken tijd hebben we met de crowdfunding een half miljoen opgehaald. Hiermee is de financiering voor de duurzame verbouwing van het Elzeneindhuis een feit. Op 10 februari jl. heeft de kick off bijeenkomst plaatsgevonden met het bouwteam. Er wordt op dit moment hard gewerkt om de aanvraag voor omgevingsvergunning gereed te krijgen. Zie ook de nieuwsbrief.

Een reactie plaatsen

Bouwvergunning

Bouwvergunning is verleend.

Het bouwbedrijf Gebr. van de Ven uit Vinkel is begonnen met de bouw van het Elzeneindhuis. Als het allemaal volgens planning verloopt wordt op 11 december de nieuwe dagbesteding opgeleverd en een week later de eerste woning. We hebben een VOORLOPIGE groepsindeling gemaakt. Na de grote vakantie gaan we logeerweekenden organiseren om te kijken of de samenstelling voor iedereen klopt. Het komende half jaar zullen we regelmatig ontmoetingen organiseren met de nieuwe potentiële bewoners om elkaar te leren kennen.

Een reactie plaatsen

Update bouw

De bouw loopt soepel en volgens plan. De eerste woning en dagbesteding zijn in december al opgeleverd en in gebruik genomen, de andere twee woningen worden eind maart opgeleverd. Na Pasen 2018 nemen de laatste bewoners hun intrek!

 

Een reactie plaatsen