Informatiebijeenkomst

Beste mensen,

U allen hebt zeer positief gereageerd naar aanleiding van de uitzending van Brandpunt-plus 10 oktober jl. over het SlowCare Elzeneindhuis. Naar aanleiding van deze uitzending maar ook naar aanleiding van andere berichten over het SlowCare Elzeneindhuis hebben we vele verzoeken gekregen om een keer het Elzeneindhuis te kunnen bezoeken en ook om informatie te krijgen over het proces van de totstandkoming van het SlowCare Elzeneindhuis.

Aangezien we ook gemerkt hebben dat meerdere ouders ideeën hebben om iets voor hun zoon of dochter op te zetten, hebben we besloten om op zaterdag 19 januari 2019 van 10.30-14.00 uur een informatiebijeenkomst te organiseren waarin wij u op hoofdlijnen informeren over de verschillende stappen en processen waar je als initiatiefnemer van een kleinschalige zorgcommunity mee te maken krijgt. We geven u informatie over de hoofdbestanddelen van het SlowCare concept en de wijze waarop we dit in verschillende fases vorm hebben gegeven. Daarnaast krijgt u een beeld van de SlowCare locatie in Oss. In verband met de privacy van de bewoners zullen we niet de woningen bezoeken, maar wel de aanliggende dagbestedingsruimtes.

In verband met de de organisatie vraag ik u om per mail voor 15 januari 2019 te laten weten of en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.
Dat kan naar info@slowcare-nederland.nl.

Hartelijke groet,

Lucian en Ingeborg van Heumen

Locatie:
SlowCare Elzeneindhuis
Elzeneind 7, Oss
(Ingang voormalig schoolplein tegenover gymzaal)