Wij, Lucian en Ingeborg van Heumen, zijn de initiatiefnemers van een nieuw zorg- en woonconcept en vinden het tijd voor een positieve beweging binnen de zorg. Wij zijn de ouders van een lieve bijzondere dochter Eline, een jonge vrouw van 25 jaar met onder andere het Angelman syndroom. Onze dochter is ernstig meervoudig gehandicapt, kan niet praten en is volledig verzorgingsbehoeftig. Vanwege haar handicap hebben wij jarenlang ervaring met 24-uurs woonvoorzieningen, logeerhuizen en dagbestedingcentra binnen grote zorginstellingen. Zodoende weten wij heel goed welke zorg wij voor haar en andere ernstig meervoudig  beperkte mensen wensen.

Ook beroepsmatig hebben wij ervaring in en met de zorg. Lucian heeft naast verschillende toezichthoudende functies meer dan tien jaar bestuurlijke ervaring als directeur van verschillende zorginstellingen. Hij heeft een groot hart voor de kwetsbare mensen in onze samenleving en voelt ook de roeping om voor deze mensen op te komen. Ingeborg heeft jarenlang gewerkt in het onderwijs. Toen de zorg voor Eline en het werken in het onderwijs niet meer te combineren was heeft ze er voor gekozen om volledig voor Eline te gaan zorgen. Daarnaast heeft ze  voetreflexmassage aan gehandicapte mensen gegeven. Sinds 2009 is ze als vrijwilligster werkzaam bij Zin in Vught en geeft daar yogales aan gehandicapte mensen. Ook ondersteunt ze mensen op het gebied van gezondheid en heling vanuit de natuurgeneeskundige achtergrond. Ze is erkend Zhineng Qigong instructeur en geeft tweemaal per week Zhineng Qigong lessen (www.Qiveld.nl).

Het is misschien wel de meest kwetsbare groep in onze samenleving, die verborgen leeft in grote zorginstellingen, maar naar ons inziens wel de meest authentieke groep mensen omdat ze zo puur Zijn wie ze zijn.

Als u dit initiatief ook van harte ondersteunt, word dan ook vriend van SlowCare en steun ons. Rekening NL96 RABO 0307301893 tnv Stichting Elzeneindhuis Oss

Bel voor meer info; Lucian van Heumen (06-22557753) of Ingeborg van Heumen van de Mond (06-40961033)