Een unieke werkplek

Het Slowcare Elzeneindhuis is als een familieorganisatie van bewoners, ouders en begeleiders. SlowCare biedt unieke personeelszorg en grote autonomie in een kleine organisatie, in een fijne omgeving. Er is aandacht voor waardering, mogelijkheden tot zelfontplooiing, zelfstandigheid, ruimte om initiatieven te nemen en mee te bouwen aan een innovatieve organisatie.

We  starten iedere bijeenkomst of vergadering met een geleide meditatie en bieden de begeleiders deelname tot Zhineng Qigong lessen aan ( dit is meditatie in beweging ) Op deze manier willen we ook goed voor onze medewerkers zorgen. Iedere medewerker van SlowCare is even belangrijk en onderdeel van het team.

Niet alleen het curriculum maar ook de passie en affiniteit met de doelgroep wordt zwaar gewogen bij de selectie. De drijfveren om bij SlowCare te willen werken zijn de unieke werkomgeving, de wijze waarop medewerkers zorg kunnen verlenen zonder tijds- en administratieve druk, het werken in teamverband in een kleine organisatie en de gecombineerde inzet van wonen/dagbesteding.

SlowCare laat medewerkers weer vanuit hun hart en roeping werken. Een platte, zelfsturende organisatiestructuur zorgt voor een hogere personele norm, namelijk 3 begeleiders op 8 bewoners. Op deze manier krijgt menslievende zorg daadwerkelijk inhoud.

De zorg voor de bewoners moet een equivalent zijn van de zorg voor het team van medewerkers.

Lijkt het je wat om te werken bij SlowCare? Bekijk dan onze vacatures.